Ски и сноуборд училище | Сърф училище | Сърф училище - граници на отговорността

Общи условия за провеждане на обучение по ски и сноуборд в училище ОХО тим

  1. Инструкторът осъществява практическо обучение по ски /сноуборд/ съобразно с общата физическа подготовка и възрастта на обучавания.
  2. Инструкторът определя техническата сложност на маршрутите и на елементите, които ще бъдат отработвани с оглед декларираните от обучавания степен на ски /сноуборд / - подготовка и умения да борави с лифтовете и ски-влек съоръжения.
  3. Инструкторът има право сам да определи реалното ниво на обща физическа и ски /сноуборд/ - подготовка на обучавания, ако по негова преценка то се разминава с декларираното.
  4. Обучаваният е длъжен да се съобразява с общоприетите правила за поведение на пистата.
  5. През време на урока обучаваният е длъжен да се съобразява с указанията, давани му от инструктора относно техниката на каране, изборът на писти и маршрути, както и с всички препоръки по отношение на безопасното придвижване, престой на пистата и в близост до нея.
  6. Ако инструкторът прецени, че клиентът не в добро физическо или психическо състояние за провеждане на ски / сноуборд урок, поради употреба на алкохол, наркотици или каквито и да било лекарства, напитки или вещества, които биха могли да повлияят на правилната му реакция и способността му реално да преценява заобикалящата го обстановка, инстуркторът има право да откаже урока.
 
 
July 2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
Зари Филева : "Преди една година нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал, че ще карам сърф!"